Actueel

reageer als eerstma 25 sep 2017

Jumbo Sterrenburg dagelijks open van 07.00 tot 22.00 uur

DORDRECHT – De Jumbo in Winkelcentrum Sterrenburg gaat vanaf 2 oktober nog ruimere openingstijden hanteren. De grootste supermarkt van Dordrecht gaat dan van maandag tot en met zaterdag dagelijks vanaf 07.00 uur open en blijft dat tot 22.00 uur. Op zondag blijven de openingstijden van 12.00 tot 18.00 uur. (Archieffoto: Thymen Stolk)

“Steeds meer consumenten willen hun boodschappen in huis halen wanneer het hun het beste uitkomt”, zegt Jumbo ondernemer Jan-Willem Lemkes (foto). “De traditionele openingstijden sluiten niet meer bij die behoefte aan. Wij moeten daar als dienstverlener op inspelen en die ruimte, die wettelijk is toegestaan, benutten. Verder is het zo dat onze druk bezochte supermarkt met deze nieuwe tijden voor meer spreiding in de drukte kan zorgen. We zijn namelijk om zeven uur ’s ochtends net zo goedkoop en hebben net zoveel assortiment als om bijvoorbeeld 10.00 uur, maar het is dan wel een stuk rustiger en dat vinden veel mensen heel prettig.”

Er zijn al vele voorbeelden van andere supermarkten in Nederland waar deze verruiming van de openingstijden een succes is gebleken, met name in de grote steden. In Dordrecht is er nog geen andere supermarkt die deze ruime openingstijden hanteert.

Geef een reactie