DORDRECHT-Veel doelpunt in het Brabantse Fijnaart waar de wedstrijd in 3B tussen De Fendert en Wielrecht zaterdagmiddag onbeslist maar wel doelpuntrijk eindigde in 3-3. Binnen het halve uur kende Wieldrecht een 0-3 voorsprong door twee benutte strafschoppen van Daan Vegt en Ferhat Kemaldar.Kort voor rust kwam De Fendert terug met de 1-3 om er in de tweede helft alsnog een 3-3 remise uit te slepen.
Stand 3B:
1-Krabbendijke- 10-30
3-Wieldrecht 10-20

In 3C haalde EBOH met een 5-0 winst hard uit tegen Schelluinen.Regga Regales openende in de eerste helft de score voor de Schenkeldijkers.In het tweede bedrijf walste EBOH vervolgens over Schelluinen heen en waren Thomas Keuter,Leroy Verkrk, Ricardo van Yperen en Jeffery Monster de overige doelpuntenmakers. Leroy Verkerk miste overigens in deze wedstrijd nog een penalty.
DFC pakte een knappe 2-2 remise tegen het hooggeplaatste Zwijndrechtse ZBC’97. Leroy Rubio bracht de Dordtenaren na een kleine twintig minuten spelen op 1-0 maar ZBC’97 antwoordde vrijwel onmiddellijk met de gelijkmakende 1-1, kort daarop gevolgd door de 1-2.DFC herpakte zich na rust prima en de gelijmaker van Gareth Gallagher was dan ook meer dan verdiend.Met de puntendeling zette DFC de goede lijn van de voorbije weken door.EBOH is na de resultaten van vandaag de trotse koploper in 3C.
Stand 3C:
1-EBOH 10-20
4-ZBC’97 10-16
5-Groote Lindt 10-15
9-IFC 10-12
10-DFC 10-12

Bij de vierde klassers mocht GSCODS wederom een zegepraal laten bijschreven na de 3-2 zege op het Brabantse TSV Merlijn. Dubbeldam moest genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel bij RFC.Beide Dordtse clubs staan nu in de top drie van de vierde klasse C.