DORDRECHT – De commissie van tennisvereniging Dash ’35 is druk bezig met de voorbereidingen voor de 33e editie van het Mimi de Bot Toernooi, dat wordt gespeeld van 17 tot en met 23 juli. Als er veel inschrijvingen binnen komen, wordt er ook in het voorweekeind (15 en 16 juli) gespeeld worden.

Dit toernooi staat al jaren garant voor veel tennisplezier, hernieuwde kennismaking met tennissers uit de regio en een gezellige sfeer op het tennispark van Dash ’35. Het toernooi is van oorsprong een 50+ toernooi, maar op veler verzoek is daar ook de categorie 70+ aan toegevoegd. De deelnemende spelers worden in poules ingedeeld op basis van hun actuele ranking bij de KNLTB.

Gezond

Dit jaar zal tijdens het toernooi aandacht besteed worden aan het thema: sporten houdt de mens gezond. Zo zal er tijdens het toernooi informatie verstrekt gaan worden door middel van voordrachten en flyers over diverse vormen van therapie, sportblessures en wat daar aan gedaan kan worden, sportvoeding en dergelijke. Naast tennissen kunnen deelnemers en bezoekers genieten van hapjes en drankjes op het park. Info: www.dash35.nl.