DORDRECHT-Het reeds gedegradeerde Dubbeldam heeft het verblijf in de tweede klasse E zondagmiddag afgesloten met een uitnederlaag bij Zundert. De Brabantse thuisploeg klopte de Schenkeldijkclub met 7-1. Komend seizoen is Dubbeldam wederom actief in de derde klasse.
RCD boekte op de laatste speelronde van de reguliere competitie in de derde klasse D een thuisoverwinning op Hermes DVS. De equipe van trainer Frank Zwakhals was met 4-3 te sterk voor de Schiedamse tegenstander.Simon Brand en Jeroen Snoek zetten RCD op een 2-0 voorsprong. De Schiedammers kwamen terug tot 2-2 waarna Randy van Gulik de 3-2 op het scorebord liet zetten. Opnieuw kwam Hermes DVS in evenwicht. Kort voor tijd viel de winnende Dordtse treffer en mocht Tim Pieters de 4-3 winst voor RCD op zijn naam zetten. Nu kan de ploeg zich gaan focussen op de nacompetitie.
In 4C stond voor SC Emma de laatste wedstrijd van het seizoen bij Sprundel op de rol. De Reeweg Oostclub die zich vorige week reeds wist uitgeschakeld voor de play-offs ging op Brabantse bodem met maar liefst 9-1 hard onderuit. OMC en SSW speelden verleden week al hun laatste duels in competitieberband.