DORDRECHT – In de hoofdklasse B stond er afgelopen weekend opnieuw een Dordts onderonsje tussen Oranje Wit en Sporting Delta op het programma. In de volle sporthal van Oranje Wit werd er vrolijk op los gescoord door beide teams. Bij rust stond Oranje Wit met 14-11 voor. Met nog zes minuten te spelen in de tweede helft stond Delta voor met 20-23 , maar ook dat werd weer binnen vier minuten teruggebracht naar 23-23 .De laatste minuut was bloedstollend. Met nog 37 seconden op de klok stond Delta weer voor, met nog 30 seconden te gaan stond het weer gelijk. Die 24-24 leek ook de eindstand te worden, maar in de laatste 10 seconden kreeg Delta na een goede aanval een strafworp die op de valreep werd benut: de wedstrijd eindigde in 24-25. Stadsgenoot DeetosSnel won moeizaam het thuisduel van DSC met 25-23. (Foto’s: Thymen Stolk)

De stand in de hoofdklasse B na twee duels: KCC/Delta Logistiek 4, Sporting Delta 4, Oranje Wit 2, DSC 2, GKV/Enomics 2, DeetosSnel 2, SKF en Die Haghe, beide 0 punten.

Sporting Delta stunt bij Oranje Wit2 Sporting Delta stunt bij Oranje Wit3 Sporting Delta stunt bij Oranje Wit4 Sporting Delta stunt bij Oranje Wit5