DORDRECH T – Zeven thuiswedstrijden, zeven nederlagen. Ook tegen Willem II fungeerde FC Dordrecht als puntenleverancier aan de Krommedijk. De Tilburgers hoefden zich niet bovenmatig in te spannen om na negentig minuten als triomfator van het veld te stappen: 0-4.

Zoals vaker dit seizoen tekende de verliespartij zich al in de beginfase af. Armenteros opende score in de zesde minuut, 0-1, en toen Sahar de marge verdubbelde na een kwartier, 0-2, was al duidelijk dat Dordrecht vanavond niet de eerste thuiszege zou gaan boeken. In de tweede helft voerde Armenteros de score verder op, 0-3, en pikte Ondaan in blessuretijd ook nog een doelpuntje mee: 0-4.
Bij Dordt begon jongeling Touré in de basis. Fortes kreeg als enige Dordtenaar een gele prent. Volgende week zaterdag speelt de hekkensluiter in de eredivisie opnieuw op eigen veld. Dan is PSV te gast.