DORDRECHT-FC Dordrecht heeft vrijdagavond een thuiszege behaald op Jong AZ. De equipe van coach Gérard de Nooijer was aan de Krommedijk met 3-2 te sterk voor het Alkmaarse beloftenteam.
Lima Duarte Lopes kreeg namens de Dordtenaren in de eestte helft nog een dot van een scoringskans, maar strandde oog in oog met Jong AZ doelman Olij in de afronding. Toch zou de Dordtse thuisclub op slag van rust toeslaan. Andreais Calcan vuurde vanuit een vrije trap heerlijk raak in de Noord Hollandse touwen.
Kort na de kantwisseling kwam Jong AZ terug in de wedstrijd.Reinders maakte dankbaar gebruik van een rommelige situatie binnen de Dordtse defensie.Vervolgens wisten de Alkmaarders wederom toe te slaan, met Hoedenmakers als doelpuntenmaker van de 1-2. FC Dordrecht weigerde echter na de achterstand de handdoek in de ring te gooien en ging met man en macht op weg naar de gelijkmaker. De Dordtse strijd wierp zijn vruchten af met Lima Duarte López als stralend middelpunt van de 2-2. De Schapenkoppen gesterkt door die gelijkmaker voelden dat er meer in zat dan een puntendeling en gingen voor de winst. Die winst kwam er ook daadwerkelijk met Dennis Mamahdov als maker van de beslissende 3-2.
Een prima overwinning voor FC Dordrecht, beloond met drie winstpunten en een elfde plaats in de Jupiler League.