VELSEN-FC Dordrecht, de nummer twee van de Jupiler League heeft vrijdagavond het uitduel bij Telstar gewonnen. In het TATA Steel Stadion klopte de formatie van trainer Harry van den Ham Telstar met 2-5. Al in de 2e minuut opende Illias Haddad namens de Schappenkoppen de score. Het antwoord van Telstar kwam na een kwartier spelen via Kevin Brands die vier minuten later nogmaals trefzeker was voor de thuisclub. Javier Vet bracht FC Dordrecht op gelijke hoogte waarna Jeffery Fortes de Dordtse voorsprong verhoogde naar 2-3. Giovanni Korte tekende vlak voor de theepauze voor de 2-4 tussenstand. Waar in de eerste helft zes treffers vielen was deel twee minder doelpuntrijk. Tien minuten voor tijd bepaalde Giovanni Korte met zijn tweede goal van de avond de 2-5 eindstand. In de strijd om het kampioenschap deed FC Dordrecht door de zege in Velsen wat het moest doen om in het voetspoor van koploper Willem II te blijven. De concurrent uit Tilburg maakte ook geen misstap en versloeg FC Emmen met 3-2. Met nog twee duels te gaan heeft Willem II  slechts twee punten voorsprong op FC Dordrecht. Maandag, Tweede Paasdag speelt FC Dordrecht het uitduel bij FC Den Bosch, terwijl Willem II het op gaat nemen tegen Telstar. Bij winst maandag van de Tilburgers en puntverlies van FC Dordrecht dan is Willem II kampioen. Het blijft dus ongemeend spannend in de strijd om de titelrace in de Jupiler League.