WAALWIJK-FC Dordrecht stond vrijdagavond met lege handen in het uitduel bij RKC. De Waalwijkers wisten de Dordtenaren in extremis op de knieën te krijgen en boekten een 2-1 zege.
De Schapenkoppen, goed spelend in de eerste doorgang kwamen kort voor rust op voorsprong. Alvin Daniels schoot de bal hard langs de verslagen doelman Vaessen binnen de Brabantse touwen: 0-1.
In de tweede helft zette RKC, de nummer elf van het klassement de Schapenkoppen onder druk. Echter meerdere malen goed optreden van FC Dordrecht keeper Tim Coremans voorkwam vooralsnog de Waalwijkse gelijkmaker. Waar de Krommedijkclub dacht dat de victorie in Brabant zou gaan kraaien kwamen de Dordtenaren toch van een koude kermis terug. Invallr Irvingly van Eijma bracht RKC zeven minuten voor tijd met de gelijkmaker terug in de wedstrijd. Thuisclub RKC voelde na die gelijkmaker dat er nog meer te halen viel. In de laatste minuut was het opnieuw van Eijma die scoorde en FC Dordrecht met de zure druiven geslagen achter liet.