DORDRECHT-FC Dordrecht heeft een prima prestatie geleverd in het uitduel bij De Graafschap. In het Doetinchemse stadion De Vijverberg boekte de formatie van trainer Gérard de Nooijer vrijdavond een 0-1 zege.
Na een eerste helft zonder doelpunten was het Denis Mamudov die een kwartrier na rust vanaf de penaltystip na een overtreding op Mutzers de enige en uiteindelijk winnende treffer wist te produceren.Bij de sterk spelende Dordtenaren maakten doelman Bryan Janssen en Terence Grooothusen een uitstekende indruk.
Door de verliesbeurten van de naaste concurrenten is FC Dordrecht sinds vanavond de fiere koploper in de strijd om de derde periodetitel.Maandag kunnen de Dordtenaren bij winst aan de eigen Krommedijk op het lag geklasseerde RKC Waalwijk de felbegeerde periodetitel binnenhalen. In de algemene rangschikking van de Jupiler League bezet de Krommedijkclub positie nummer negen.