OSS-FC Dordrecht is de tweede helft van het Jupiler League seizoen slecht begonnen.De Krommedijkploeg verloor vrijdagavond het uitduel bij FC Oss met 4-2. Middels Thomas en Chacon was de equipe van trainer Gerard de Nooijer in het eerste halve uur in kansrijke positie, echter het duo faalde in de afronding.
Thuisclub Oss slaagde er in de 42e minuut wel in te scoren en Tom Boere was de man van de 1-0. Een minuut voor rust kwam de wedstrijd in evenwicht en mocht Alvin Daniels de gelijkmakende 1-1 op het scorebord zetten.
Tien minuten na rust liet Oss de eigen aanhang weer juichen nadat Lazic de Brabanders met 2-1 aan de leiding bracht.FC Oss leek door de tweede treffer vleugels te hebben gekregen want acht minuten later verschalkte Tom Boere de Dordtse doelman Tim Coremans in de verre hoek met de 3-1. Met zijn derde treffer van de avond gaf Tom Boere FC Oss met de 4-1 een marge van drie treffers. Alessio Da Cruz, ingevallen voor Ibrahima Touré voorzag de Schapenkopen nog enigszins hoop met de 4-2. Ondanks de vocale aanmoedigingen “alles of niets” van de meegereisde supporters zaten meer doelpunten er niet meer in voor de Dordtenaren.Door de 0-1 nederlaag van Achilles’29 tegen Fortuna Sittard behoudt FC Dordrecht ondank de eigen verliesbeurt negen punten voorsprong op de Gelderse rode lantaarndrager van de Jupiler League.verigens begon het duel een halve uur later vanwege een sneeuwbui.