DORDRECHT-In de wetenschap dat de laatste tweede duels winnend werden afgesloten reist FC Dordrecht vandaag af naar het zuiden des land. In Maastricht wacht de ontmoeting tegen MVV.
Bij FC Dordrecht ontbreekt in ieder geval de geschorste Joel Fabrice Thomas. De Fransman kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart in de uitbeurt bij De Graafschap een uitsluiting van twee duels. Deze straf was een streep door de rekening van trainer Gerard de Nooijer. Immers, Thomas was de aangewezen man als vervanger van de voorlopig uitgeschakelde spits Jafar Arias. Naar verwachting zal Kemy Agustien in de basisopstelling starten. De international van Curaçao plaatste zich eerder deze week nog met zijn thuisland voor de Gold Cup 2017. Ondanks alle vermoeienissen van de wedstrijden en reizen meldde hij zich direct na terugkeer in Nederland aan de Krommedijk.
Arbiter Baks zal vanmiddag om 14.30 uur het duel tussen de Maastrichtse nummer drie en de Dordtse nummer zeventien van de Jupiler League van start laten gaan.