Sport

reageer als eerstvr 13 okt 2017

FC Dordrecht treft vandaag de Witte Leeuwen van Telstar

DORDRECHT-“Het kan verkeren” sprak ooit de dichter, schrijver en rederijker Gerbrand Adriaenszoon Bredero in een ver verleden. Deze beroemde uitspraak is zeker van toepassing op FC Dordrecht. Vorig seizoen bungelden de Krommedijkbewoners immers nog op het randje van de afgrond in de Jupiler League en werd degradatie ternauwernood afgewend. Hoe anders is de situatie nu met een knappe zevende plaats inclusief een ongeslagen thuisstatus voor de manenschapen van trainer Gérard de Nooijer.
Vandaag,vrijdag reist FC Dordrecht af naar Velsen Zuid waar de Witte Leeuwen van Telstar wachten. Hoewel de Noord Hollanders drie plaatsen lager geklasseerd zijn is het verschil tussen beide teams slechts één schamel puntje.Telstar is dus zeker niet te onderschatten en blijft een lastige opponent voor de Schapenkoppen.
De wedstrijd tussen Telstar en FC Dordrecht staat vanaf 20.00 uur onder leiding van debutant Stan Teuben. De 21 jarige Teuben, zoon van voormalig profspeler Tjabko Teuben wordt met zijn aanstelling door de KNVB nu de jongste scheidsrechter ooit in het vaderlandse betaalde voetbal.

Geef een reactie