VEENENDAAL-FC Dordrecht kende dinsdagavond een inktzwarte avond in de tweede ronde in de strijd om de KNVB beker. De Krommedijkclub verloor in Veenendaal teleurstellend met 1-0 van tweede divisionist GVVV. Bovendien kwamen de Dordtenaren nog met tien man te spelen na de rode kaart (2x geel) voor Gustavo Hamer.
In de eerste helft had de equipe van trainer Gérard de Nooijer het al erg moeilijk op sportpark Panhuis, maar bleef nog, zij het wankelend op de been.In de tweede helft stond FC Dordrecht wederom onder vuur maar wist GVVV vooralsnog geen doel te treffen. In de 68e minuut was het echter wel raak omdat een slechte terugspeelbal niet goed werd weggetrapt door doelman Wolters en Laghmouchi de bal in het verlaten Dordtse doel schoof: 1-0.
In de jacht op de gelijkmaker kreeg FC Dordrecht een tik te verwerken na de rode kaart voor Hamer.Al de tweede rode kaart voor Hamer binen korte tijd. Met een man minder was de strijd om een tegentreffer nutteloos en eindige het cuptoernooi voor FC Dordrecht blamerend met een 1-0 verliesbeurt op een amateurveld in Veenendaal.