DORDRECHT-Koploper Heerjansdam liep zaterdag in 2D dure punten lopen in het uittreffen met Alexandria’66. Na negentig minuten spelen kende het duel met 3-3 geen winnaar.Tot negen minuten voor tijd gingen de Dammers nog met 2-3 aan de leiding, maar zagen de Rotterdammers er op de valreep alsnog een puntendeling uitslepen. Pelikaan ging met 4-0 onderuit bij Spirit.
In 3C eindigde de thuisonmoeting van Wieldrecht tegen De Zwerver onbeslist in 2-2.ZBC’97 schoot op eigen veld met scherp tegen het Ottolandsse VVAC:5-0. Enkele meters verderop moest Groote Lindt toezien hoe koploper IFC geen misstap maakte en met 0-4 won.EBOH behaalde een nipte 4-3 thuiswinst op SC Everstein na een 1-3 achterstand. Voor de Schenkeldijkers waren Paul Reijnders en Mo Salman beiden twee keer trefzeker.
In de vierde klasse E voldeed DFC aan de opdracht: winnen bij TSVV Merlijn. De brigade van Danny Sleegers behaalde vervolgens een nipte 3-4 uitoverwinning. GSCODS speelde een doelpuntenrijke thuiswedstrijd tegen Oosterhout: 3-3. Dubbeldam hield een punt over aan de uitwedstrijd in en tegen Groot Ammers: 2-2