DORDRECHT – FC Dordrecht speelt vrijdag thuis tegen De Graafschap. Het op 30 september gespeelde duel in Doetinchem zal bij veel supporters nog in het geheugen gegrift staan. De wedstrijd werd met tien Dordtenaren uitgespeeld en uiteindelijk (na twee keer achterstand) gewonnen. Voor 24 februari wordt weer gehoopt op de strijdlust van de Schapenkoppen en daarom wordt maar liefst 50 procent korting op een e-ticket gegeven.

Bestel online een kaartje en krijg één kaartje voor de helft van de prijs (per account). Er is geen minimum aantal kaartjes aan deze actie verbonden. Iedereen die een account aanmaakt ontvangt deze korting op een e-ticket voor de wedstrijd tegen De Graafschap.

Voor het duel tegen De Graafschap geldt er voor de klanten van Albert Heijn van der Poel ook een actie. Klanten van Albert Heijn van der Poel Dordrecht mogen gratis naar FC Dordrecht – De Graafschap. Bij de servicebalie van de Albert Heijn ontvangt de klant, bij besteding vanaf 25 euro (tabak, cadeaukaarten en wettelijk bepaalde artikelen zijn uitgesloten van deze actie) aan boodschappen, een coupon. Deze kan bij de kassa worden ingewisseld voor een gratis kaartje voor de West tribune.