DORDRECHT-FC Dordrecht wacht nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Ook maandagavond op de vierde speeldag van de Jupiler League bleef een zegepraal, ondanks hard werken en een tomeloze inzet uit. NAC klopte de Schapenkopen aan de Krommedijk met 1-2.
De opponent uit Breda, als de nummer zeven van de rangschikking baar Dordrecht gekomen kwam rond het halve uur aan de leiding. Een knappe voorzet van voormalig Schapenkop Giovanni Korte bereikte Cyriel Dessers die de bal achter doelman Koremans werkte: 0-1
Na de theepauze kwam FC Dordrecht ijzersterk uit de kleedkamer en bestookte de Brabantse defensie. Het Dordtse offensief resulteerde al na negen minuten spelen in een tegentreffer. Ricky van Haarend vuurde de meer dan verdiende Dordtse gelijkmaker in de touwen.
Lang kon FC Dordrecht de gelijkmaker niet koesteren want amper driehonderd tellen later was het de beurt weer aan NAC om te juichen. Gino Demon was de gevierde man met de 1-2 voorsprong in Brabants voordeel.
FC Dordrecht zette alles op alles om alsnog een puntje uit de wedstrijd te slepen. Alle inzet en strijd ten spijt, het Bredase net werd niet meer gevonden. Door de nederlaag van vandaag zijn de Dordtenaren afgezakt naar de zeventiende plaats van de ranglijst.