DORDRECHT – Dubbeldam (hoofdfoto) boekte zondagmiddag in de tweede klasse E een 1-1 puntendeling tegen Sarto. De wedstrijd startte na zeven minuten al met een domper voor de Schenkeldijkbewoners na de vroeg openingsgoal voor de Brabanders. Een kwartier later mocht hekkensluiter Dubbeldam de eigen aanhang laten juichen voor de verdiende gelijkmaker. Sven den Engelsen was de gevierde man met de 1-1. (Foto’s: Michel Sterrenberg)

In de derde klasse D schoot RCD met scherp tegen het Rotterdamse Besiktas. De mannen van trainer Frank Zwakhals zegevierden met maar liefst 9-0. Grote man bij de Reeweg Oostclub was Oktay Karaca(bijfoto rechts) met zes doelpunten achter zijn naam. Overigens kwam RCD in de laatste minuut van de wedstrijd nog met tien man in het veld te staan na een rode kaart voor Halil Turkas. Het in 4C acterende SC Emma won op eigen veld met 2-1 van DSE. De koploper in 5B, OMC ging hard onderuit bij SAB: 5-0. SSW versloeg eveneens in 5B aan de Zeehavenlaan Klundert met 3-0.

<img class="size-medium wp-image-54188" src="https://dordtcentraal.nl/wp-content/uploads/2017/02/rcd-vs-besiktas-oktay-treffer-455×303.jpg" alt="" width="455" height="303" /