DORDRECHT-RCD had zondamiddag in de derde klasse D toch een lastige kluif aan DHZ. De Rotterdamse hekensluiter bood tot aan de theepauze de nodige weerstand aan de Reeweg Oost en hield de brigade van Frank Zwakhals verbazingwekkend op 0-0. Na het verplichte thee intermezzo zette RCD echter orde op zaken en trok uiteindelijk de wedstrijd met een 2-0 overwinning naar zich toe.Octay Karaca en Simon Brand waren de doelpuntenmakers voor RCD dat nu op de tweede plaats van de ranglijst bivakkeert. Het verschil met koploper Slikkerveer is drie punten.
Dubbeldam ging in de tweede klasse E op verplaatsing naar Zeeland voor de uitontmoeting bij Zeelandia-Middelburg. De Schenkeldijkers kwamen op Zeeuwse bodem na twintig minuten spelen in deel een van de wedstrijd met 0-1 aan de leiding. Helaas voor trainer Marco ten Braak en zijn manschappen ging de voorsprong in de tweede helft in rook op en waren de Zeeuwen twee keer trefzeker en wonnen de strijd met 2-1.Door de opmerkelijke 0-2 zege van JEKA bij koploper Rood Wit W. deed JEKA de laatste plaats in het klassement weer over aan Dubbeldam.
Vierde klasser SC Emma stond in Ulvenhout met lege handen. Thuisclub UVV’ 40 was met 4-1 een maatje te groot voor de Merwestedenlingen.Nick Bolte was de Dordtse doelpuntenmaker.
In 5B kende het duel tussen koploper OMC en SC Welberg zes treffers keurig verdeeld tussen beide teams: 3-3. SSW haalde in deze afdeling hard uit bij TPO. In Moerdijk was er een 0-4 zegepraal voor de formatie van trainer Daaf Stok.