DORDRECHT-In de derde klasse D beleefde Dubbeldam een slechte zondag. Op bezoek bij Charlois liep de equipe van trainer Brasco Tuvaljevic tegen een 3-0 nederlaag aan. Bij rust hadden de Rotterdammers aan de Oldegaarde al een 2-0 voorsprong weten te nemen. Twintig minuten voor tijd gooiden de Maasstedenlingen met de derde en laatste treffer de wedstrijd definitief in het slot.
RCD had ook verplichtingen aan de Oldegaarde in Rotterdam. Waar Dubbeldam een steek liet vallen, daar wist RCD wel te winnen. Trainer Pippy Pruymboom zag zijn ploeg met 1-2 de volle winst pakken in de /strijd tegen COAL. De Reeweg Oostformatie maakte een 1-0 achterstand goed door Jennie en Bodok. Laatstgenoemde sloeg in de slotfase toe. COAL maakt overigens de wedstrijd met tien man af na een rode kaart voor een van de Rotterdammers.
Stand in 3D:
1-Meeuwenplaat 9-27
3-RCD 10-23
5-Dubbeldam 10-20

De beide vertegenwoordigers in de vierde klasse C, SC Emma en OMC kwamen niet tot winst maar boekten een gelijkspel. SC Emma ging op bezoek bij Raamsdonk en zag de wedstrijd eindigen in 1-1.Joey Steenbakker scoorde vanaf de elfmeterstip de Dordtse gelijkmaker. OMC bleef op eigen veld knap overeind tegen het in de top drie spelende Bea Ready en behaalde een verdiende 1-1 remise. OMC nam verrassend met 1-0 de leiding me Amoha als schutter. Nog voor rust antwoordde Be Ready uit een benutte penalty met de 1-1.Helaas zakte OMC door de winst van concurrent VCW op RFC wel naar de laatste positie op de ranglijst.
Stand in 4C:
1-SC Hoge Vucht 10-22
6-SC Emma 10-18
14-OMC 10-7

Wisselend succes was er in 5B. GSCODS was aan de Dordtse Grioene Zoom met 3-1 een maatje te groot voor Neerlandia’31.SSW ging op verplaatsing in Rucphen bij RSV met 3-0 onderuit.GSCODS heeft als nummer drie van het klassemenmt twee punten achterstand op koploper HSC’28.