DORDRECHT-FC Dordrecht heeft de winnende lijn weer te pakken na de verliesbeurt een week eerder bij FC Volendam. Vrijdagavond klopten de Dordtenaren in de Brabantse vrieskou FC Eindhoven met 0-1.
Al in de tiende minuut van de eerste helft zetten de volgelingen van trainer Gérard de Nooijer waar Yayha Boumedie debuteerde de basis voor de zege. Denis Mahmudov was de maker van de snelle 0-1. Vervolgens slaagde FC Dordrecht er in om verdedigend de boel goed op zaken te hebben en wist de Eindhovense aanvalsdriften te stoppen.Ook creëerde de Krommedijkclub zelf met de regelmaat van de klok de nodige kansen. Zo ging een kopbal van Jafar Arias maar rakelings langs het doel van de tegenstander uit de Lichtstad en ver in de extra tijd kreeg Gustavo Hamer nog de uitgelezen kans op de 0-2. Het bleef echter bij 0-1 eindstand goed voor drie punten en een stijging naar de negende positie in de Jupiler League.In de strijd om de derde periode staan de Schapenkoppen tweede met slechts een puntje achterstand op leider FC Emmen.