DORDRECHT-In de tweede klasse F leek koploper Papendrecht het geluk aan zijn zijde te hebben in de topper tegen runner up Roda Boys/Bommelerwaard. Al na zeven minuten spelen mocht Koen Lighaam de Papendrechtse aanhang laten juichen op sportpark Slobbengors met de 1-0. Papendrecht bleef vervolgens de bovenliggende partij, creëerde enkele goede kansen, maar verzuimde wel om de gasten uit de Bommelerwaard voor de tweede keer verslagen te weten. Resultaat hiervan was dan ook de gelijkmakende 1-1 was tevens de ruststand was. Na de kantwisseling was het echter gedaan met de doelpunten en eindigde de confrontatie tussen de top twee clubs in deze afdeling onbeslist in 1-1.
Drechtstreek ging in Zaltbommel op bezoek bij Nivo Sparta en behaalde eveneens een remise:2-2. De equipe van trainer Munoz kende een 1-2 voorsprong maar verzaakte nog een derde treffer te produceren. Zuur waren de druiven dan ook voor de Drechtstrekers dat Nivo Sparta alsnog op 2-2 kwam een daarmee een Papendrechtse driepunter voorkwam.
Pelikaan boekte een ruime 4-1 thuiszege op SVW. Nossent, van Dis, Said en Bebrout scoorden namens Pelikaan.
In 2F blijft Papendrecht ook na vandaag de klassementsleider. Drechtstreek staat als zesde genoteerd, terwijl Pelikaan de rwaalfde positie in neemt.