ZWIJNDRECHT – VVGZ begint na de zomervakantie met meisjesvoetbal. In navolging van enkele regioclubs zet VVGZ hiermee een eerste stap naar het opzetten van een latere meisjes academie. Vanaf komend seizoen zijn meiden dus van harte welkom om op sportpark De Noord te komen voetballen.

VVGZ speelt al jaren met de gedachte om met meisjesvoetbal te starten. Nu is het dan eindelijk zo ver. VVGZ wil starten in de leeftijdscategorieën voor meisjes van 5 tot en met 11 jaar. Later hoopt VVGZ ook meidenvoetbal voor de hogere leeftijdsgroepen te kunnen faciliteren. Danny Mulder, hoofdtrainer van VVGZ en momenteel ook verantwoordelijk voor meisjes onder 14 bij de KNVB, is ambassadeur van het meisjesvoetbal bij VVGZ. “VVGZ vervult regionaal een maatschappelijke functie. Daarom is het zo belangrijk dat ook meisjes op het mooie Noordpark terecht kunnen om te voetballen.”
Ook tijdens de jaarlijkse Kick-Off bij VVGZ (dit jaar op vrijdag 22 september) kunnen geïnteresseerde meiden al meedoen. Meer informatie over deze Kick-Off is direct na de zomervakantie te vinden op de website van de vereniging. Wie meer informatie wil of na de zomervakantie een keer wil meetrainen bij VVGZ, kan zich direct aanmelden via meisjesvoetbal@vvgz.nl.