DORDRECHT-FC Dordrecht is er wederom niet in geslaagd een zege te boeken. Vrijdagavond ging het thuisduel tegen De Graafschap teleurstellend met 0-3 verloren. Bovendien kreeg Joey Godee (bijfoto) een rode kaart.
In de eerste helft wist FC Dordrecht doelman Tim Coremans zijn ploeg via enkele fraaie reddingen overeind te houden, maar na de kantwisseling moest de sluitpost van Brabantse origine zich toch geslagen weten.
Een goed benutte trap van Mark Diemers belandde in de Dordtse touwen: 0-1. Diezelfde Diemers sloeg vervolgens opnieuw toe en liet de Schapenkoppen tegen een 0-2 achterstand aankijken.
Thuisclub FC Dordrecht slaagde er niet in een vuist te maken tegen de Achterhoekse Super Boeren.Voor de Krommedijkploeg werd het tien minuten voor tijd nog erger. Joey Godee kreeg direct rood na een overtreding op Robert Klaasen. Alsof de gifbeker nog niet leeg was bepaalde Piotr Parzysek bij het scheiden van de markt de 0-3 eindstand. Omdat rode lantaarndrager Achilles’29 verloor van koploper VVV Venlo behield FC Dordrecht als de nummer negentien van de rangschikking de acht punten voorsprong op de Groesbeekense hekkensluiter van de Jupiler League..