DORDRECHT-In de derde klasse C moest koploper Wieldrecht opnieuw de zege laten aan de tegenstander. IFC, de Ambachtse nummer vier van het klassement boekte aan de Dordtse Smitsweg een zwaar bevochten 1-2 zege. IFC’er Robin Benninghof scoorde in de eerste doorgang beide treffers. De eerste goal vanaf de middencirkel was er een om in te lijsten. Kort na rust kwam het Wieldrecht van trainer John den Dunnen via doelpuntenmaker Tom Vegt nog terug tot 1-2 , maar het kwaad was reeds geschied voor de Dordtenaren.Door de zege is IFC nu de ranglijstaanvoerder, gevolgd door Wieldrecht.
Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor Wieldrecht jeugdspeler Diego Slagboom die eerder deze week onder verdachte omstandigheden overleed, en voor IFC vrijwilliger Jan Hoogwerf die ons recentelijk ontviel.Ook in 3C klopte EBOH het Zwijndrechtse ZBC’97 met 2-1.
In de vierde klasse E kende de wedstrijd tussen Groot Ammers en GSCODS geen winnaar: 1-1. Dubbeldam ging met 3-1 onderuit bij ONI, terwijl DFC met 0-2 won van Peursum.