DORDRECHT – Net als vorig jaar organiseert de Sportboulevard op woensdag 27 december weer een Jazz-on-Ice, waarbij het hele gezin van 11.00 tot 15.00 uur gezellig kan komen schaatsen.

De Sportboulevard heeft drie prachtige ijsbanen: een hardrijbaan (275 meter), een ijshockeybaan en een funbaan (30 x 60 meter). Voor de onervaren kinderen zijn er stoeltjes beschikbaar. Het is mogelijk om je schaatsen te huren in de Sportboulevard, van glij-ijzers tot noren en van kunstschaatsen tot ijshockeyschaatsen.

Tijdens deze jaarlijks terugkerende activiteit op het ijs zal Jazzband Peter and His Bad Company (foto) opnieuw voor de live muziek zorgen, wat vorig jaar een groot succes was.

Naast het recreatief schaatsen is de ijsbar geopend voor heerlijke winterse hapjes en drankjes. Entreekaarten zijn op de dag zelf te koop voor 5,75 euro per persoon bij de receptie van de Sportboulevard.

Kijk voor meer informatie op www.optisport.nl/dordrecht of hou de Facebookpagina van de Sportboulevard in de gaten voor het laatste nieuws en leuke acties.