DORDRECHT-Dubbeldam heeft in de tweede klasse E de volle winst behaald op Brabantse bodem. In Kaatsheuvel waren de Dordtenaren zondag met 2-3 te sterk voor DESK.
Al binnen tien minuten spelen ging de Schenkeldijkploeg met 0-2 aan de leiding. Jerry van Ingen en Enzo van de Vossenberg waren de schutters.Kort voor rust kwam DESK met de aansluitende 1-2.
Met nog een kleine twintig minuten voor de boeg was het wederom Jerry van Ingen die namens Dubbeldam trefzeker was. In de slotfase kwam DESK nog terug tot 2-3 maar de zege en de drie bijbehorende punten voor Dubbeldam kwamen vervolgens niet meer in gevaar.
In 3D ging RCD op verplaatsing naar Meeuwenplaat en won met 0-1. De Dordtenaren zijn de nummer twee van het klassement en hebben vijf punten achterstand op koploper Slikkerveer.In 5B verlsoeg OMC aan de Visserstuin NVS met 4-1.Youri Stolk was met zijn drie doelpunten de man van de dag. Adil el Yaakobi nam één treffer voor zijn conto. OMC nam door de zege de eerste plaats weer over van Wernhout. SSW won met 0-2 van Oranje Blauw 14 en weet zich na vandaag de nummer vier van de afdeling.Volgende week in 5B de stadsderby tussen OMC en SSW.