DORDRECHT – Vanaf vandaag wordt weer een nieuwe editie van de Plusser, de seniorenkrant van Dordt Centraal, verspreid over de circa tachtig afhaalpunten in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Een overzicht van de supermarkten, winkelcentra, zorginstellingen, bibliotheken en andere plekken waar deze uitgave gratis is af te halen, is te vinden onder de Plusser-banner op deze website.

In deze Plusser wederom een gevarieerde mix van verhalen. Dat geldt ook voor de nieuwe Thuis in Sterrenburg, het wijkmagazine dat volgende week huis-aan-huis wordt verspreid in Sterrenburg.

Alle wijkmagazines, en ook de Plusser, zijn ook digitaal terug te lezen onder ‘Lees specials online’. Heeft u tips voor de volgende editie van de Plusser of voor één van onze wijktitels (naast Thuis in Sterrenburg zijn dat Thuis in Dordt Centrum (ook voor Reeland en Staart), Thuis in Dordt-West, Thuis in Stadspolders & Dubbeldam, Thuis in Zwijndrecht en Thuis in Papendrecht)? Wij horen of lezen het graag: tel. 078-6133223 of redactie@dordtcenttraal.nl.