Actueel

reageer als eerstma 30 apr 2018

Bakwedstrijd bij jubilerend VAF Instruments

DORDRECHT – Het Dordtse bedrijf VAF Instruments bestaat 80 jaar. Volgens traditie vieren alle medewerkers hun verjaardag voor de ongeveer honderd collega’s met gebak en koffie om 10u ’s morgens in de kantine. Voor deze verjaardag van het bedrijf zelf werd iets anders bedacht: de wedstrijd Heel VAF Bakt! werd uitgeschreven. Medewerkers werden uitgedaagd om de lekkerste en origineelste verjaardagstraktatie te maken voor VAF Instruments. (Foto’s: Thymen Stolk)

Twaalf medewerkers gingen deze maandag de bakuitdaging aan. Directeur Bob Kaptein en chef bakkerij Rob de Jong van Banketbakkerij Brokking zorgden voor een vakkundige beoordeling. Ze beoordeelden op smaak, originaliteit en de gelegde link met VAF. Karin Visser kwam als beste uit de bus met haar gebak in de vorm van de TT-sense, een door het bedrijf ontwikkeld meetinstrument. Ze wint er een weekendtrip naar een Europese hoofdstad mee.

Het winnende recept wordt samen met de bakkers van Brokking binnenkort nog een keer in serie uitgevoerd. Het vormt de traktatie voor de circa tweehonderd gasten die zijn uitgenodigd voor het VAF Verjaardagsfeest op 16 juni.

 

 

 

Geef een reactie