Actueel

1 reactiedo 8 nov 2018

Diner voor mantelzorgers

DORDRECHT – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op vrijdag 16 november een mantelzorgdiner in Dordrecht. Locatie is Het Polderwiel op het Dudok-erf 58. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee.

Eén op de drie Nederlanders gaf in 2016 mantelzorg. Rond de 750.000 mantelzorgers geven zowel langdurig als intensief hulp. Bijna één op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met de mantelzorgdiners wil Resto VanHarte mensen die zorgen voor een ander steun bieden. In het Resto komen zij in contact met andere mantelzorgers en met lokale hulporganisaties. Hier krijgen ze inzicht in lokale voorzieningen, zodat zij in de toekomst hun werk (nog) beter doen.

Aanschuiven

Mantelzorgers van 60 jaar en ouder kunnen gratis aanschuiven voor het diner. Overige gasten betalen 8 euro voor het driegangendiner. Inloop is om 17.00 uur. Het diner start om 17.30 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of tel. 0900-9003030, tussen 09.00 en 12.00 uur (35 cent per gesprek).

 

Eén reactie op “Diner voor mantelzorgers”

  1. Frans de Wit schreef:

    Geweldige mensen, voor andere geweldige mensen. En dan wordt er tenminste niet gezeurd over kleur of voorkeur. Nee gewone mensen zijn het waard.

Geef een reactie