Actueel

reageer als eerstdi 14 nov 2017

Eerste editie Bounce Kinderfestival

DORDRECHT – In de Reeweghal vindt zondag 26 november van 11.00 tot 18.00 uur de eerste editie van het Bounce Kids Festival plaats, een feest speciaal voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. De organisatie is in handen van POP Events, in samenwerking met stichting Reeweghal, lokale organisatie en vrijwilligers.

De Reeweghal wordt omgetoverd tot een gezellig speelparadijs. De kinderen kunnen er voetballen, dansen, knutselen, speurneuzen, schminken en veel meer. Het programma wordt gevormd door een mix van sport, spel, fun en educatie. Meedoen, kijken en beleven; het kan allemaal. Natuurlijk zijn er ook springkussens en stormbaan waar de kids lekker kunnen springen, klimmen en klauteren. Ouders kunnen meekijken bij de activiteiten of gezellig bijkletsen terwijl de kinderen bezig zijn. Ook Sinterklaas en zijn Pieten komen een kijkje nemen deze dag, liedjes zingen en dansen met de kinderen (en ouders die het niet kunnen laten).

Kinderen betalen 6,50 euro entree. Ouders/begeleiders betalen 2,50 euro, inclusief consumptie. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen, voor groepen gelden gereduceerde tarieven. Meer info: www.bouncekidsfestival.wordpress.com.

 

 

Geef een reactie