Actueel

reageer als eerstzo 3 feb 2019

EHBO voor vrijwilligers

DORDRECHT – Wat moet je doen bij kleine ongelukken, wondjes of botbreuken? Wat kun je zelf doen en wanneer schakel je professionele hulp in? De workshop EHBO bij kleine ongevallen biedt uitkomst. De Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligershuis Drechtsteden organiseert deze op 20 februari van 09.00 tot 12.00 uur bij het Rode Kruis aan de Dubbelsteynlaan West 43. Er zijn nog een paar plekken vrij. Vrijwilligers zijn van harte welkom om deze workshop kosteloos te volgen.

Een ervaren medewerker van het Rode Kruis geeft uitleg over onder andere (brand)wonden, botbreuken en de gevolgen van bijvoorbeeld een val van hoge hoogte waardoor een hersenschudding kan ontstaan. Wat moet je doen en wat juist niet? Meedoen met deze informatieve en praktische workshop? Meld je aan via www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Op deze pagina staan bovendien ook alle andere trainingen en workshops voor vrijwilligers, zoals Schuldenproblematiek, Grip op stress, Eenzaamheid en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over het aanbod van trainingen of workshops kun je contact opnemen via tel. 078-2000223 of contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl. Je kunt hier ook terecht als je ideeën hebt voor trainingen of als je zelf trainingen wilt geven.

 

Geef een reactie