Actueel

reageer als eerstma 3 sep 2018

Everybody Famous opvolger van succesvolle Motown-feesten

DORDRECHT – De Ronde Tafel 23 Dordrecht organiseert op zaterdag 17 november het nieuwe feest Everybody Famous in de drie zalen van Bibelot. Iedere zaal krijgt een eigen muzikale invulling met verrassende acts. De eerste namen op de line-up zijn inmiddels bekend gemaakt: Jeroen Nieuwenhuize en The Partysquad. Binnenkort worden er nog meer artiesten aan de line-up toegevoegd.

Everybody Famous is de opvolger van het succesvolle Motown Feest, dat vorig jaar na een reeks van twintig edities is beëindigd. “Ondanks het succes van Motown, dat vrijwel altijd uitverkocht was en vele tienduizenden euro’s voor het goede doel heeft opgebracht, vonden wij het tijd voor een nieuw concept dat meer past in deze tijd”, vertelt Serge Jovanovic van de Ronde Tafel. Met het nieuwe feest wil de organisatie inspelen op de huidige tijd van social media, waarin iedereen beroemd kan zijn. “We zullen daarom extra aandacht geven aan een stijlvolle aankleding en verrassende acts, zodat bezoekers de ster van de avond zijn. Daarnaast vragen we iedereen om, als ze dat leuk vinden, zich te kleden als hun favoriete artiest of acteur.”

Sponsors

Het feest van vorig jaar leverde liefst 25.000 euro op, dat werd verdeeld over twee goede doelen. Om ook op deze avond een mooi geldbedrag aan het goede doel te kunnen overhandigen, zijn sponsors erg belangrijk voor de organisatie. Daarom is de Ronde Tafel erg verheugd om te melden dat O2 Accountants zich ook dit jaar als hoofdsponsor heeft verbonden aan het feest (foto). Meer informatie is vanaf vrijdag te vinden op www.everybody-famous.nl.

 

Geef een reactie