Actueel

reageer als eerstdi 18 jun 2019

Groep 8 Julianaschool organiseert high tea voor goed doel

DORDRECHT – Naar aanleiding van een spreekbeurt van één van de leerlingen is groep 8 van de Julianaschool in Dubbeldam begonnen met een inzamelingsactie. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Kika en het Albert Schweitzer ziekenhuis afdeling oncologie.

De kinderen organiseren op vrijdag 28 juni een high tea in de stadsbibliotheek aan de Groenmarkt. Diverse bedrijven, die door de leerlingen zijn benaderd, zorgen voor veel lekkere dingen zoals gebak en hapjes. Ook hebben bedrijven prijzen gesponsord voor de loterij die tijdens de high tea wordt gehouden. Deelname kost 5 euro (op locatie contant betalen). De high tea wordt gehouden van 15.00 tot 18.00 uur in de grote zaal van de bibliotheek. Opgeven kan via julianaschoolgroep8kika@gmail.com.

Nog tot en met vrijdag 28 juni staat er een container op het schoolplein van de school. Hierin kan iedereen lege flessen gooien. De container staat er tijdens de openingstijden van de school. Wie tien flessen tegelijk inlevert krijgt een loten maakt kans op een mooie prijs in de loterij. Hiervoor zijn ook losse kaartjes, à 1 euro per stuk, te koop. De winnende nummers worden op 29 juni op de website gezet. Alle informatie: www.kika-julianaschool.jouwweb.nl.

Geef een reactie