Actueel

reageer als eerstvr 20 sep 2019

Inschrijven voor Beursvloer Dordrecht

DORDRECHT – De derde editie Beursvloer Dordrecht staat voor de deur. Het evenement waarbij matches gesloten worden tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties heeft in de afgelopen jaren al heel wat moois opgeleverd. De belangstelling wordt steeds groter: potentiële deelnemers moeten zich tijdig inschrijven. Zo wordt door de organisatie aangeraden.

Tijdens de Beursvloer gaan bedrijven in gesprek met stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven om te ontdekken op welk vlak ze, in ruil voor een tegenprestatie, in een specifieke hulpvraag kunnen voorzien. De hulp bestaat uit beschikbare expertise, faciliteiten, menskracht of materialen. Aan het matchen komt geen geld te pas. Is er een match en een passende tegenprestatie? Dan wordt deze ‘officieel’ vastgelegd.

Vorig jaar zijn maar liefst 239 matches gesloten, die met elkaar een waarde van ruim 200.000 euro vertegenwoordigen. Via de maatschappelijke organisaties komt dit volledig ten goede aan de Dordtse samenleving. Door het vinden van de passende matches ontstaan de mooiste resultaten.
Meedoen?
Bersvloer Dordrecht vindt plaats op 11 november. Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot. Inschrijven (en voor meer informatie): www.beursvloerdordrecht.nl. Inschrijven kan uiterlijk tot twee weken voor het evenement (28 oktober).

Geef een reactie