Actueel

reageer als eerstwo 16 mei 2018

Jumbo geeft 120 Stoomrondjes weg

DORDRECHT – Klanten van de drie Jumbo-supermarkten in Dordrecht kunnen kans maken op een gratis Stoomrondje door Dordrecht tijdens Dordt in Stoom op 26 en 27 mei.

Tijdens het grootse, tweejaarlijkse evenement worden ook dit keer weer ruim 250.000 bezoekers verwacht. ”Omdat is gebleken dat het unieke evenement door veel Dordtenaren nog niet in al zijn aspecten is bezocht, hebben wij met de organisatie besproken of we iets gezamenlijks konden doen om de drempel voor Dordtenaren te verlagen om het evenement extra goed te beleven”, aldus Jan-Willem Lemkes van Jumbo in Sterrenburg. “Eerlijk gezegd kwam het oorspronkelijke idee van Ton Petiet van TPAdvertising. Ton heeft het idee daarna verder uitgewerkt en levert mooie materialen aan voor onze winkels, waardoor de klant niet om deze actie heen kan.”

Elke dag winnaars
Het actie-mechanisme werkt heel eenvoudig. Klanten van één van de drie Jumbo’s in Dordrecht voorzien na hun aankopen de kassabon van naam en telefoonnummer en doen deze in de actiebussen achter de kassa’s. Vanaf 14 mei worden er dagelijks vier kassabonnen per winkel uit de bus gehaald en die klanten worden gebeld met de mededeling dat ze een gratis ticket voor het Stoomrondje ter waarde van 16 euro af kunnen halen in de winkel. ”Dat doen we tien dagen lang“, zegt Lemkes. “Op deze manier leveren wij een mooie bijdrage aan het nog verder bekend maken van dit schitterende evenement, ook onder de eigen Dordtse bevolking.”

Geef een reactie