Actueel

reageer als eerstdo 17 aug 2017

Jumbo haalt Ernst, Bobbie en de Rest weer naar Dordrecht

DORDRECHT – Vanaf 23 augustus kunnen klanten van de drie Jumbo-winkels in Dordrecht (Winkelcentrum Sterrenburg, Slangenburg en Merwedestraat) sparen voor een gratis entreekaartje voor één van de drie shows van Ernst en Bobbie, in de herfstvakantie in de Sportboulevard. “De nieuwe show van Ernst en Bobbie heet ‘De Vakantieshow’ en belooft weer een geweldig leuke show te worden”, aldus Jan-Willem Lemkes (Jumbo). “Ook dit jaar worden er drie shows gehouden op 18 oktober en de Sportboulevard is op die dag weer het decor voor een geweldig feest met Ernst en Bobbie en hun hele productieteam.”

Om de aftrap van de actie extra onder de aandacht te brengen, komen Ernst en Bobbie met hun ‘Soepkippen-limousine’ op 23 augustus naar Dordrecht en bezoeken zij vier basisscholen in de wijk Sterrenburg. Kinderen kunnen een Meet&Greet winnen met het bekende duo op 18 oktober door het maken van de mooiste kleurplaat.

Sparen

“Het sparen gaat heel eenvoudig en iedereen kan meedoen”, aldus Jan-Willem Lemkes, “Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant van de Jumbo een zegel en bij vijftien zegels is de gratis entreekaart te krijgen .Ook zijn er vele extra zegels te krijgen bij aankoop van diverse producten uit de Jumbo. Zo gaat het sparen extra snel.”

Feest

Het belooft weer een geweldig feest te worden op 18 oktober in de Sportboulevard, want naast de shows zal de hele Sportboulevard in het teken staan van Ernst en Bobbie en Jumbo. Zo zal er weer het Jumbo-draaiorgel zijn en een springkussen, en is er voor iedereen wat lekkers te krijgen. “We hebben tijdens de drie voorstellingen plaats voor in totaal 4.500 kinderen en ouders, dus wees er snel bij, want vol is vol.” Op de Facebook-pagina van de Jumbo’s en van Ernst en Bobbie gaan al filmpjes rond over de actie. Het eerste feestje staat dus al in de eerste schoolweek gepland, als de ‘Soepkippen-limousine’ door Sterrenburg rijdt.

 

Ernst en Bobbie komen naar Dordrecht!

Geplaatst door Jumbo Sterrenburg op dinsdag 15 augustus 2017

Geef een reactie