Actueel

reageer als eerstvr 22 dec 2017

Klanten WC Crabbehof beloond met minuut gratis winkelen

DORDRECHT – Bij de kassabonnenactie van Winkelcentrum Crabbehof waren deze keer geen cadeaubonnen te winnen, maar 1 minuut gratis winkelen bij één van de supermarkten in het winkelcentrum. Woensdag mochten vier winnaars een minuut lang gratis boodschappen in hun winkelwagen gooien bij de LIDL, vier andere winnaars mochten dat donderdagavond doen bij de Dirk.

Klanten van het winkelcentrum konden van 20 november tot en met 17 december kassabonnen verzamelen. Vijf kassabonnen van vijf verschillende winkeliers konden zij in de actie-envelop inleveren om zo kans te maken op de minuut gratis winkelen. Uit de inzendingen werden acht winnaars getrokken. Het leverde twee goed gevulde zakken met enveloppen op, vertelt Jan Kooreman van de organiserende Winkeliersvereniging Winkelcentrum Crabbehof. “De actie is dus absoluut voor herhaling vatbaar. Zeker voor mensen met een wat minder goed gevulde beurs is het in deze maand natuurlijk hartstikke leuk om zo’n prijs te winnen.”

De winnaars mochten op de twee avonden na sluitingstijd een minuutje gratis shoppen in één van de beide supermarkten. Een kwestie van een goede strategie kiezen en de stress onder controle houden. “Dat lukte de één wat beter dan de ander, maar uiteindelijk vonden alle acht winnaars het een leuke actie.” Aan de actie was één voorwaarde verbonden: er kon tot een maximum van 449 euro gratis geshopt worden. Kooreman: “Dat hebben we voor de zekerheid gedaan, omdat je boven dat bedrag kansspelbelasting moet afdragen. Maar in de praktijk is het vrijwel onmogelijk om in een minuut zoveel te verzamelen.” De acht trouwe klanten van het winkelcentrum gingen wel ieder met een welkome ‘buit’ naar huis.

 

Geef een reactie