Actueel

reageer als eerstwo 9 aug 2017

Nachtafsluiting Papendrechtse brug richting Dordrecht

DORDRECHT – In de nacht van zaterdag 12 augustus op zondag 13 augustus is de Papendrechtse brug in de rijrichting van Papendrecht naar Dordrecht afgesloten voor verkeer. Rijkswaterstaat verricht dan afsluitende werkzaamheden aan de nieuwe slijtlaag die IN juli is aangebracht. Het fietspad van de brug blijft wel beschikbaar. (Archieffoto: Thymen Stolk)

In het weekend van 14 tot en met 17 juli is een nieuwe slijtlaag op de rijbaan in de richting Dordrecht aangebracht. Een deel van de werkzaamheden kon toen vanwege de regen niet worden uitgevoerd. Daarom gaat Rijkswaterstaat komend weekend augustus de werkzaamheden afmaken, van zaterdag 12 augustus 21.00 uur tot zondag 13 augustus 07.00 uur.

Andere kant

Het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag in de tegenovergestelde richting, van Dordrecht naar Papendrecht, is tweemaal vanwege weersomstandigheden uitgesteld. Voor deze werkzaamheden is droog weer nodig. Rijkswaterstaat plant zo spoedig mogelijk een nieuw weekend hiervoor in.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl. Of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, tel. 0800-8002 (gratis).

 

Geef een reactie