Actueel

reageer als eerstdo 8 nov 2018

Nieuwe bushaltes voor snelle buslijn

DORDRECHT – Met ingang van 9 december neemt Qbuzz het openbaar vervoer in de regio over van Arriva. Eén van de veranderingen zijn de snelbussen die tussen Kinderdijk en Dordrecht en tussen Rotterdam Zuidplein en Dordrecht gaan rijden. Voor deze Snelbuzz worden nieuwe, comfortabelere bushokjes geplaatst. Zoals deze week bij het Leerpark in Dordrecht. (Foto’s: Thymen Stolk)

SnelBuzz 316 wordt de snelle verbinding vanuit Kinderdijk, via Alblasserdam, Papendrecht en Dordrecht Leerpark naar Centraal Station Dordrecht. Een tweede SnelBuzz, lijn 392, gaat rijden tussen Rotterdam Zuidplein, Lombardijen, Oostendam, H.I. Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht. Deze bussen rijden over snelle, doorgaande routes en stoppen in de regel minder vaak. Dit scheelt tijd en verkleint de kans op vertraging. De bussen rijden vaak en zijn comfortabeler dan gewone bussen.

Dienstregeling

Aannemer Verheij Infra startte in opdracht van de provincie met de werkzaamheden bij de haltes van lijn 316 op het Leerpark. Naar verwachting zijn de werkzaamheden volgende week klaar. Benieuwd naar de dienstregeling vanaf 9 december? Kijk op www.qbuzz.nl/dmg.

 

 

 

Geef een reactie