Actueel

reageer als eerstdi 30 jan 2018

Nieuwe full-serviceappartementen in centrum Papendrecht

PAPENDRECHT – Midden in het centrum van Papendrecht worden sinds twee jaar zeventien full-serviceappartementen verhuurd aan expats en particulieren. Deze luxe appartementen zijn voor tijdelijke verhuur met een minimale periode van één week. Sinds kort is het aanbod verder uitgebreid met twaalf luxe woonunits op de eerste verdieping van het Brederodehuis. Afgelopen week werden ze feestelijk geopend door wethouder Anouk van Eekelen en tv-persoonlijkheid Meneer Reimers. (Foto: Thymen Stolk)

De appartementen variëren in afmeting van 33 tot 105 vierkante meter en zijn verdeeld in studio’s en appartementen met één of twee slaapkamers. Alle units zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd. Bovendien wordt er een full-serviceformule gehanteerd. Door de uitstekende faciliteiten (zoals WiFi via glasvezel) en aandacht voor comfort (zoals wekelijkse schoonmaak en bedlinnenwissel) voelen de gasten zich er snel thuis. Een bewezen formule die zorgt voor een aangenaam en zorgeloos verblijf. Gasten zijn bijvoorbeeld mensen uit het buitenland die tijdelijk komen werken voor een Papendrechts bedrijf, maar bijvoorbeeld ook toeristen.

Bij de twaalf nieuwe units gaat het om acht appartementen en vier studio’s die ‘turn-key’ opgeleverd zijn. Het complex aan de Overtoom is uitgerust met een lift, een fietsenberging en indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke was- en droogruimte. Alle woonunits zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een volledige inventaris en een luxe afgewerkte badkamer. Parkeren is mogelijk in de naastgelegen parkeergarage. De verhuur van alle woonruimtes wordt verzorgd door Flexrent.

Kijk voor actuele informatie en beschikbaarheid op www.flexrent.nl.

 

 

Geef een reactie