Actueel

reageer als eerstza 9 jun 2018

Wie o wie kocht stoel op Rommeldam???

DORDRECHT – Wie herkent de mevrouw op bovenstaande foto (Foto: Thymen Stolk) die Dordt Centraal afgelopen woensdag in de krant publiceerde bij een artikel over het succes van Rommeldam? Misschien herkent een lezeres zichzelf? De Dordtse mevrouw Schneiders wil heel graag met deze mevrouw in contact komen. Wat wil namelijk het geval: zij kocht korte tijd later de bijbehorende tafel met drie stoelen…

Mevrouw Schneiders: “Ik ben al heel lang op zoek naar dit ontwerp tafel en stoelen voor mijn woonkamer. Ik was heel blij toen ik de set zag staan op Rommeldam, echter er ontbrak een stoel. Ik heb even getwijfeld maar toch besloten de incomplete set te kopen. Wat schetst mijn verbazing, toen ik de krant van afgelopen woensdag opensloeg en op pagina 7 precies de ontbrekende stoel van mijn set op de foto zag. Een jonge vrouw draagt de stoel en ik vermoed dat zij de koper ervan is. Nu wil ik dolgraag de stoel van haar overnemen. Tegen vergoeding uiteraard.”

De redactie van Dordt Centraal heeft de contactgegevens van mevrouw Schneiders en wil de twee graag met elkaar in contact brengen. Hopelijk wil de koper van de losse stoel contact opnemen met de redactie via 078-6133223 of redactie@dordtcentraal.nl.

 

Geef een reactie