PAPENDRECHT – Papendrecht VR1 speelde zaterdagmiddag 10 oktober thuis tegen SSC’55 VR1. Binnen vier minuten stond het al 1-0 voor Papendrecht. Het liep bij de Papendrechtse spitsen als een trein. De verdediging van SSC’55 wist er totaal geen raad mee. Tijdens de rust werden vele wissels doorgevoerd. Daardoor moest het team na rust zijn draai weer even vinden. Ilse Swart maakte de 11-0 nadat ze na een pass van Shirley Kroonen alleen op de keeper kon afgaan, deze passeerde en de bal over de doellijn schoof. Julia van Maaren zorgde voor de 12-0 eindstand. Volgende week speelt Papendrecht VR1 op het eigen Slobbengors de bekerwedstrijd tegen HSSC’61 VR1. Papendrecht 1 had geen competitieverplichtingen.

Drechtstreek
De plannen waren om eindelijk eens punten te behalen maar ondanks de goede inzet en het af en toe goed ogende voetbal liep Drechtstreek tegen zijn vierde verliespartij op rij op. Het moest de 5-2 overwinning aan Wieldrecht laten en werd daarmee de rode lantaarndrager van de 2e klasse F. De eerste helft eindigde in 4-2. Een kwartier voor de wedstrijd wist Wieldrecht nog een doelpunt te scoren en werd de stand 5-2. Doordat er enkele afgelastingen waren en Drechtstreek wel speelde, zakte de ploeg naar de laatste plaats van de afdeling. Komende zaterdag speelt Drechtstreek de thuiswedstrijd tegen Sleeuwijk.