Actueel

reageer als eerstdo 28 mrt 2019

Social media-middag bij Travel Store met ‘Dutch Nomad Couple’

DORDRECHT – Travel Store de Waalse Kerk Dordrecht en de Dordtse influencers Dutch Nomad Couple organiseren samen een social media-middag. Op zondag 7 april vertelt het stel in de Travel Store over de ‘fun van reizen’ in combinatie met social media.

Travel Store de Waalse Kerk Dordrecht merkt dat social media steeds belangrijker worden in de keuze van een reisbestemming. “Klanten worden door kanalen als Instagram en Facebook sterk geïnspireerd op vakantiegebied en willen ook naar mooie droomplekken voor de beste foto’s”, aldus Maaike Schuurman, afdeling marketing van Travel Store de Waalse Kerk Dordrecht.

Inspireren en informeren

Tino en Angela, ook wel bekend als Dutch Nomad Couple, hebben beiden hun baan opgezegd om fulltime te reizen. Zij maakten de overstap naar een vrij en onafhankelijk leven als ondernemers, waarbij zij de hele wereld zien. Met 30.000 volgers op Instagram en 3.400 abonnees op YouTube weten zij veel reisliefhebbers te inspireren en hier hun geld mee te verdienen. Maaike Schuurman legt uit waarom juist Dutch Nomad Couple deze middag komt vertellen: “Wij hebben leuk contact met de Dordtenaren Tino en Angela en we volgen hun reiservaringen op de voet via YouTube, Facebook en Instagram. Zij zijn het ultieme koppel om vanuit eigen ervaringen te inspireren en te informeren op onze social media-middag.”

Tips

Dutch Nomad Couple vertelt deze middag over hun leven als ‘travel influencers’ en geven een kijkje achter de schermen. Ook geven zij tips voor het maken van foto’s en filmpjes met de smartphone en hoe te groeien op social media. De middag op Voorstraat 296 is gratis toegankelijk en vindt plaats op zondagmiddag 7 april van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via www.travelstore.nl.

Geef een reactie