Actueel

reageer als eerstwo 18 jun 2014

Tijd voor de Zomerkermis!

DORDRECHT – Eindelijk het is weer zover. De Zomerkermis strijkt neer op de Spuiboulevard. Het ‘openlucht pretpark’ wordt zaterdag 21 juni om 13.00 uur officieel geopend door wethouder Mos. Daarna is het een volle week genieten van alle attracties voor jong en oud.

 

Zoals gewend valt er voor iedereen wel iets leuks te beleven. Spanning en avontuur, kinderspelen, grootvermaak en natuurlijk lekker eten en drinken. De kermismeesters weten een mooie mix te brengen. Kermismeester Ruud de Dreu noemt de editie van dit jaar “een vertrouwde Zomerkermis met ‘nieuwe elementen’.” In de speciale Zomerkermisbijlage, te vinden in de woensdageditie van Dordt Centraal, valt alles te lezen over het bijzondere evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers weet te trekken.

 

Bob de Bouwer

De kermis in Dordrecht staat ook bekend om zijn aantrekkelijke activiteitenprogramma. Wederom voor jong en oud. Een kleine greep: op zondag 22 juni kindervariété met onder andere een Meet&Greet met Bob de Bouwer, op maandag 23 juni is er een Meet&Greet met, hoe toepasselijk, de Oranje Leeuw, inmiddels vaste prik is de Dordtse Avond (vrijdag 27 juni) en tot slot is er ook weer een grote kermisloterij (hoofdprijs een scooter). Dit is slechts een greep uit het aanbod. Het complete programma is te vinden in de kermisbijlage, op de website van de Zomerkermis (www.kermisdordrecht.nl) en in de welbekende kermisflyer. Deze flyer bevat zoals vanouds vele kortingsbonnen.

Facebook

De Zomerkermis heeft ook een eigen facebookpagina, namelijk www.facebook.com/kermisdordrecht. Elke 50e nieuwe liker ontvangt een setje van tien kermismunten (ter waarde van 15 euro).

De Zomerkermis is van zaterdag 21 juni tot en met zondag 29 juni.

 

 

 

Geef een reactie