Actueel

reageer als eerstma 19 jun 2017

Ven2Cops-proloog levert mooie cheques op

DORDRECHT – Voor de zesde keer werd zaterdag de Ven2Cops-proloog gereden: een (pelotons)toertocht voor 100 deelnemers over 100 kilometer, onder begeleiding van een motorbegeleidingsteam, EHBO-team Heerjansdam, een reparatiewagen van Bike Store Dordrecht en twee nostalgische politievoertuigen van de historische collectie politie-eenheid Rotterdam. De route voerde dit jaar door de Alblasserwaard. Na afloop konden er mooie cheques worden overhandigd aan drie goede doelen. (Foto: Frank van Beloois)

Het fietsteam van de firma Peinemann BV, de hoofdsponsor van de Ven2Cops-proloog en Ride4Kids/Pyreneeën-challenge, en de ambassadeur van de Ven2Cops, oud-profwielrenner en Nederlands kampioen Maarten den Bakker, namen deel aan dit evenement. De opbrengst van de proloog komt altijd ten goede voor een goed doel en dit jaar werden drie goede doelen gesponsord. Dankzij de hoofdsponsor en diverse andere sponsoren uit de regio kon de organisatie stichting Ride4Kids (kinderen met (energie)stofwisselingsziekte) een cheque van 7.800 euro overhandigen en support Casper (overleven met alvleesklierkanker) en stichting TIK (Theater in Kinderziekenhuizen) ieder een cheque van 3.900 euro.

Dit evenement wordt ieder jaar georganiseerd door deelnemers van het fietsteam Ven2Cops van de politie-eenheid Rotterdam en de opbrengst komt voor 100 procent ten goede aan het goede doel.

Geef een reactie