Actueel

reageer als eerstma 13 nov 2017

‘Vrijwilligers de Klockelaer verdienen een pluim!’

DORDRECHT – Zonder de groep trouwe vrijwilligers zou het een stuk minder leuk wonen zijn in de Klockelaer. Barbara de Haan, bewoonster van het 55 plus-complex in Crabbehof, is vol lof over de groep mensen die zich week in week uit vrijwillig inzet voor haar en de andere bewoners. “Alles draait op de vrijwilligers en dat loopt als een trein”, vertelt ze. “Ik vind het mooi om de vrijwilligers eens in het zonnetje zetten, want zonder hen is er niks.” (Foto: Thymen Stolk)

De bewoners van de 234 woningen kunnen zeer regelmatig terecht in de recreatieruimte voor leuke activiteiten. “Een kaartmarathon, een rommelmarkt, een kerstmarkt, bingo, sjoelen, biljarten, schaken, jokeren. En dan heb ik nog niet eens alles genoemd”, zegt Barbara. “En het geld dat ze ophalen wordt weer gebruikt voor de bewoners. Een letter van de Sint, een roomboterstaaf met de Kerst. En afgelopen vrijdag konden alle bewoners een gratis patatje met snack halen bij de patatkraam voor de deur. Geweldig toch dat ze dat allemaal voor ons organiseren? Ik vind het tijd voor een dikke pluim!”

 

Op de foto: In de kantine van De Klockelaer wordt iedere vrijdag ‘een vette bek’ geserveerd. Afgelopen vrijdag trakteerden de vrijwilligers de bewoners op een gratis patatje en snack.

Geef een reactie