Actueel

reageer als eerstwo 16 jan 2019

Word jij ook bezorger van Dordt Centraal?

REGIO – Op zoek naar een leuk én gezond bijbaantje? Dan is bezorger worden van Dordt Centraal misschien wel iets voor jou! In een paar uurtjes per week verdien je een leuk bedrag. En je bent ook nog eens lekker en gezond in beweging. Onder meer door wijzigingen in schoolroosters komen er regelmatig wijken beschikbaar in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Bezorger worden is niet alleen een leuk bijbaantje voor scholieren. Onder de bijna tweehonderd bezorgers van Dordt Centraal zijn ook behoorlijk wat gepensioneerden. Zoals de heer Van Gent (74), die al een jaar of tien deze krant bezorgt in de wijk De Hoven in Dordrecht. Hij meldde zich aan toen hij met pensioen ging na onder meer gewerkt te hebben als touringcarchauffeur en bij Fokker. “Ik doe het vooral om lekker in beweging te blijven”, zegt hij. “Je merkt gewoon dat je er fitter van blijft. Mijn dokter vond het ook een prima plan dat ik bezorger werd.” Van Gent bezorgt zowel de woensdag- als de vrijdageditie van Dordt Centraal in de wijk met 410 adressen. “Ja, dat is best een flink klusje”, zegt hij. “Ik ben daar ruim drie uur mee bezig. En dan komt er nog de voorbereiding bij. De tijd die dat kost, is afhankelijk van het aantal folders dat meebezorgd moet worden.” Voor wie dat een beetje veel vindt, zijn er regelmatig ook wat kleinere bezorgwijkjes beschikbaar. De kranten en folders worden op de bezorgdag vóór 11.00 uur thuis bij de bezorgers afgeleverd.
Interesse?
Interesse om bezorger te worden in Dordrecht (woensdag en/of vrijdag), Zwijndrecht of Papendrecht (alleen woensdag)? Informeer even of er een wijkje bij jou in de buurt beschikbaar is via tel. 078-6140149 en vraag even naar Ada of Hanna. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

In kader:
Totaalpakket
Dordt Centraal stuurt zelf de verspreiding van de kranten en folders in Dordrecht en Zwijndrecht aan. In Papendrecht wordt hiervoor samengewerkt met een betrouwbare verspreidingspartner. Naast de twee wekelijkse nieuwsuitgaves van Dordt Centraal wordt ook de verspreiding van drukwerk van derden verzorgd, zoals de weekfolders van de Plus-supermarkten en Domino’s Pizza, maar ook uitgaves van de gemeente Dordrecht. Folders kunnen in postcodegebieden naar keuze worden verspreid. Doordat Dordt Centraal in de eigen reclamestudio ook de ontwikkeling en het drukken van reclamemateriaal kan regelen, wordt een totaalpakket aangeboden. Wel zo makkelijk! Meer weten? Bel voor meer info naar tel. 078-6140149.

Geef een reactie