Actueel

reageer als eerstdi 20 nov 2018

Zelfbouwcafé in de Crabbehoeve

DORDRECHT – De gemeente houdt vrijdag 30 november een zelfbouwcafé voor het project Troelstrahof in De Crabbehoeve. Wie een eigen woning wil bouwen kan informatie inwinnen. De gemeente presenteert daarnaast het actuele kavelaanbod.

Op het zelfbouwcafé zijn diverse ervaringsdeskundigen aanwezig. Zij vertellen over hun ervaringen tijdens het bouwen van hun droomhuis. Ook is het mogelijk om vragen, ideeën of plannen aan enkele deskundigen voor te leggen.

In het project Troelstrahof (gelegen aan de rand van Crabbehof, onder aan de Zuidendijk) zijn nog enkele kavels te koop voor het bouwen van ‘vrij in een rij woningen’. Er zijn kavels beschikbaar vanaf 56.552 euro. Een projectleider van de gemeente is aanwezig om vragen over de kavels en de mogelijkheden voor het bouwen van een woning op deze kavels te beantwoorden. De gemeente geeft hier in totaal dertien kavels uit voor zelfbouw: zeven kavels voor rijwoningen (drie bouwlagen) en zes kavels voor vrijstaande woningen. Hiervan zijn alleen nog enkele kavels voor de rijwoningen te koop. Als een kavel niet meer beschikbaar is, kunnen geïnteresseerden

Geef een reactie