Actueel

reageer als eerstvr 22 jun 2018

Zomerfeest in Vriesestraat en op Voorstraat Midden

DORDRECHT – De winkeliers in de Vriesestraat en op de Voorstraat Midden organiseren zaterdag 23 juni weer een sfeervol evenement in het centrum van Dordrecht.

Het publiek kan genieten van livemuziek: The Hit Brothers treden op twee plaatsen op en bij het pleintje in de Vriesestraat zal DJ Richard de Goede een gezellige sfeer neerzetten. De winkeliers pakken ook extra uit; zij zullen het publiek extra gastvrij ontvangen. Soms met een hapje of een drankje, met extra aanbiedingen en door vóór hun winkel extra aandacht aan de sfeer te besteden wordt wandelen door deze straten zaterdag wel heel gezellig.

Ballonnen en ijsjes

Bloemenmeisjes lopen door de straten en trakteren kinderen op een ballon. Ook voor volwassenen is er een leuke verrassing. Veel winkeliers delen deze dag aan hun klanten bonnen uit voor een gratis ijsje. Linda, de eigenaresse van CaLinda’s in de Vriesestraat, nam het initiatief voor dit evenement. “We vinden het belangrijk dat het publiek extra getrokken wordt naar onze gezellige straten”, licht zij toe. “Veel mensen realiseren zich nog niet hoe aantrekkelijk en gezellig de winkels zijn, juist in de kleine straatjes in het centrum van Dordrecht. Vandaar dat ik samen met andere winkeliers de schouders er onder gezet heb en dit gezellige evenement heb georganiseerd.”

Geef een reactie